L’any 2000

On fou vivenda d’infància d’en Joan i casa de la seva àvia a la localitat d’Arbocet, en Joan i la Montse es fan càrrec del restaurant familiar instal·lat a la part baixa de l’antiga casa.  Es crea una nova imatge, s’actualizen i es recuperen plats, instal·lacions i mobiliari, sempre buscant millorar el confort per als clients i les arrels de la nostra cuina i els productes de la nostra terra.  Així formem el nou equip del celler de l’Arbocet.
 

L’any 2011

A causa de desavinences i mancances que pateixen de l’antic local, tot i ser anys difícils decideixen comprar una casa senyorial del segle XVIII al poble de Riudoms per a construir el nou restaurant. Es duen a terme unes obres de restauració molt importants, ja que es tracta d’una casa totalment amb estat de ruïna. Tirar endavant una obra d’aquestes característiques és personalment una feina molt enriquidora, ja que amb les seves pròpies mans i el seu equip construeixen el que avui és el nou espai gastronòmic i el futur i definitiu local del Celler de L’Arbocet.
 

L’any 2013

El 19 de febrer del 2013 Finalment s’obren les portes del nou restaurant a Riudoms on el nou espai i filosofia està basada en una reivindicació dels materials i productes locals i també on barrejar l’horta pròpia, la muntanya i el mar dóna personalitat i nom al nostre nou establiment i al nostre estil de cuina.
 

Imagen 355