Celler de l’Arbocet, recollint i escollint els plats més destacats i acceptats de cada any, traça un estil propi amb molta personalitat, diferent als formats coneguts.
 
La Montse i en Joan… la simpatia, l’esquisidesa, la gran dedicació. Lluitant per a poder oferir el millor producte i el millor servei, amb una dedicació incondicional sota la màxima de “no menysprear la cuina de l’àvia, sinó donar-li imaginació i vitalitat” són un clar exemple de tradició i cultura en el món gastronòmic a les nostres terres.
 
 
 
Independentment d’ésser uns enamorats de la cuina de producte, la Montse a càrrec dels fogons és la simpatia en persona i això sense cap dubte arriba a la taula. Per altra banda, en Joan, gran coneixedor dels vins de tot arreu, dedica una gran feina promocionant i divulgant una bona cultura del vi i a la vegada fa un gran treball i una molt bona promoció dels vins i productes de les nostres comarques.
 
 
 

El nostre màxim respecte pels productes de temporada que ens dóna la nostra terra, ja s’ha convertit en el nostre segell i la nostra forma de treball quotidià.

Es per això que us podem oferir diàriament quant esteu a taula un seguit de suggeriments que de forma natural i capritxosa ens ofereix la temporada.

El nostre esperit d’afany i superació ens porta a obrir el nou restaurant que està ubicat en una antiga casa pairal del segle XVIII, i que va pertànyer a la família d’en Marc Ribes.

 

Per a reserves truqueu al telèfon 977 850 082
(no s’accepten reserves per correu electrònic)